Dilluns 27 Maig, 2019

Web oficial del Moviment Independent de Lloret

Visites guiades al nucli antic de Lloret en quatre idiomes

Photo Credit To Manel Lladó

Lloret de Mar estrenarà demà al vespre (a les 8) les visites guiades al nucli antic del municipi en quatre idiomes (català, castellà, anglès i francès). Les visites pretenen “fidelitzar els visitants que ens visiten, cuidar la gent que tenim a casa”, explica la gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan.

L’empresa publicoprivada Lloret Turisme, adscrita a l’Ajuntament, organitza les visites guiades durant dotze setmanes amb la intenció de promoure “el patrimoni cultural de Lloret, amb tots els objectius que té el nucli antic per davant en el futur”, assenyala Keegan. Les visites duraran una hora. Els dijous seran en anglès i francès i els dissabtes, en català i castellà. Les visites s’allargaran fins al dissabte 24 de setembre.

El punt de sortida és al Museu del Mar i el circuit permet veure Can Garriga, el passeig Jacint Verdaguer, l’ajuntament, l’església parroquial de Sant Romà, la Pabordia, la casa Font i la casa Cabañas. La visita val dos euros (amb entrada gratuïta per als menors de 12 anys).

La gerent de Lloret Turisme explica que el municipi és un punt de connexió amb altres destinacions de la demarcació, com ara Girona, Figueres, el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i la ciutat de Barcelona, però creu que cal donar valor als visitants a la vila.

Post source : http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/985044-visites-guiades-al-nucli-antic-de-lloret-en-quatre-idiomes.html

Related posts