Dijous 20 Juny, 2019

Web oficial del Moviment Independent de Lloret

Satisfacció al Delamar de Lloret pel canvi de client

Photo Credit To Joan Sabater

L’hotel Delamar de Lloret de Mar va completar fa dos anys el canvi en “la tipologia de client”, assenyala el seu director, Marcos Permanyer, amb satisfacció. Catorze milions d’euros en una dècada han convertit l’establiment en un dels quatre adreçat només a adults. Permanyer està orgullós del canvi. El Delamar té 205 habitacions, seguretat privada –hi ha un vigilant a la porta de l’establiment– i deixa clar a tot arreu quin tipus d’hotel és. “Quan es fa la reserva, a tot el sistema en línia i a les agències majoristes de viatges, està anunciat a tot arreu que no estan permesos els comiats de solter i les festes, i que només és per a majors d’edat.

Ganes de sorprendre

Permanyer explica què es troba el client del Delamar, que és en plena avinguda Just Marlès, el carrer amb més bars i discoteques del municipi. “A l’hotel hi ha espais diàfans perquè no falti de res. Hi ha un gimnàs obert tot el dia, tenim dues piscines climatitzades, servei de bicicleta les 24 hores. El que volem és sorprendre el client, que no s’esperi el que després es trobarà.”

La voluntat de sorpresa inclou “un perfum exclusiu per al nostre establiment”, indica el director. El Delamar ha estat considerat aquest any el segon millor hotel de l’Estat per la relació qualitat-preu. “La qualitat es paga, però els preus són molt assequibles”, assenyala Permanyer. El 2017, a més, l’hotel va rebre el certificat Green Leader nivell or per les seves polítiques per a la conservació del medi ambient. El Delamar forma part del grup Frigola, que vol invertir 7 milions d’euros a remodelar a fons l’hotel Flamingo, que sol rebre milers de joves clients disposats a gaudir de Lloret de dia i de nit.

La gerent de Lloret Turisme, Elizabeth Keegan, admet que l’especialització en Adults only és la tria que fan alguns dels hotels més cèntrics. “Abans era una cosa molt exclusiva, però ara és a l’abast de tothom. Són llocs tranquils, per a parelles i de lookmodern”. Altres hotels –destaca Keegan– que tenen espais exteriors opten, en canvi, per fer piscines i parc aquàtics per al turisme familiar.

Post source : https://www.elpuntavui.cat/territori/article/13-serveis/1456885-satisfaccio-al-delamar-de-lloret-pel-canvi-de-client.html

Related posts