Dijous 20 Juny, 2019

Web oficial del Moviment Independent de Lloret

Repensa, i ara en parlem o no….?

Photo Credit To http://www.lloretcb.org/

Les coses com són, tot i que sembli que l’equip de govern necessiti saber com respira la ciutadania per tira cap a un o altre model de ciutat, bona iniciativa la de dur a conferenciants experts en diferents disciplines per a situar-nos en el panorama turístic, social i municipal actual per reflexionar on som o com ens trobem, ara be, ja esta? aquí s’acaba?

Ens deien que després de cada conferència del Repensa hi hauria un torn de participació ciutadana, es veia venir, el temps s’ho menja tot i les intervencions del públic es van retallar.

També esperaven cinc-centes persones i amb feines hi van ser dues-centes.

Amb aquesta participació i aportació de la ciutadania, es pot considerar un èxit com diu el seu organitzador en un article d’opinió sobre aquesta jornada?

Llegim que hi ha d’haver participació de la ciutadania, que tots plegats hem de remar en la mateixa direcció, que ens ho hem de creure…. davant aquest acte de fe que se’ns demana, amb una jornada ja n’hi ha prou? No n’hem de parlar? participar i definir?

Molt ens temem que quest equip de govern no entén de participació, no allarga la ma als ciutadans i sembla que tingui por de fer-ho, ans el contrari, hi hauria la continuïtat del repensa per parlar obertament amb els agents implicats i la ciutadania.

Ja que obrim el meló, repartim tots els talls i cuinem-lo, si no se’ns podrirà, temps al temps.

Related posts