Dissabte 25 Maig, 2019

Web oficial del Moviment Independent de Lloret

Renúncia del regidor Josep Teixidor Charlon per motius de Salut

A data d’avui el nostre company i amic Josep Teixidor Charlon -amb gran tristesa- ha presentat la seva renúncia de Regidor electe a l’Ajuntament de Lloret de Mar.

Els motius son estrictament personals i concretament de Salut. En els darrers mesos i després de diferents proves metges, el nostre company es veurà obligat a rebre una important intervenció quirúrgica per a la substitució de la vàlvula coronaria mitral.

Aquest fet ha comportat amb molta tristesa per la seva part i la de tots els companys que l’acompanyem i que respectem la seva decisió personal i familiar, d’acceptar la seva renúncia a deixar la primera línia de la nostra formació, en bé de la seva tranquil·litat i salut centrant-se en la seva propera intervenció i posterior recuperació.

Aquesta ha estat una decisió fruit de la reflexió i el sentit de la responsabilitat pel nivell de dedicació que exigeix el càrrec públic i el projecte polític, així com les responsabilitats professionals i personals.

El Sr. Josep Teixidor Charlon seguirà formant part del grup del Millor, treballant per Lloret i tots els seus ciutadans, en especial un cop la seva situació de salut estigui estabilitzada.

La persona que substituirà al Sr. Josep Teixidor Charlon serà la Sra. Carmen Pascual Escot nº 5 i següent de la llista de la nostra formació a les passades eleccions municipals.

Des d’aquest comunicat, tots els components del Millor volem aprofitar per enviar-li ànims públicament, agraint-li el seu esforç i dedicació durant la passada legislatura i campanya i desitjar-li que es recuperi el més aviat possible.

Tots els components del grup MILLOR

 

Related posts