Dissabte 25 Maig, 2019

Web oficial del Moviment Independent de Lloret

Refaran el tram del passeig de Lloret afectat pel temporal

Photo Credit To Quim Puig

L’Ajuntament de Lloret de Mar repararà el tram del passeig marítim afectat pel temporal del cap de setmana passat. Pendent de veure l’evolució de la sorra desplaçada a la platja, el regidor de Medi Ambient, Jordi Orobitg (ERC-Avancem), calcula en un total de 240.000 euros els danys causats per l’episodi de pluges.

L’Ajuntament de Lloret s’ha posat en contacte amb la direcció general de Costes del Ministeri de Foment per informar dels efectes del temporal mitjançant una carta. Les papereres i bancs de pedra malmesos i una part del ferm que ha cedit es repararan en les setmanes vinents perquè el primer que els interessa és “garantir la seguretat”, afirma Orobitg. El regidor avança que hauran d’obrir la via pública per reparar la canonada pluvial, que es va trencar.

Reclamació posterior

Inicialment, l’Ajuntament assumirà el pagament de la reforma urgent i posteriorment farà la reclamació al govern espanyol. Els desperfectes al passeig estan valorats en uns 100.000 euros. La sorra es va desplaçar de llevant a garbí, és a dir, de prop del castell fins a l’escultura de la Dona Marinera. De manera natural, la sorra podria tornar a lloc.

Post source : http://www.elpuntavui.cat/territori/article/11-mediambient/1054838-refaran-el-tram-del-passeig-de-lloret-afectat-pel-temporal.html

Related posts