Dilluns 27 Maig, 2019

Web oficial del Moviment Independent de Lloret

Projecte a Lloret per renovar dos carrers del nucli antic

Photo Credit To Google Maps

L’Ajuntament de Lloret de Mar ha aprovat inicialment un projecte de renovació de paviments i infraestructures al carrer de Sant Bonaventura i el tram del carrer dels Jardins comprès entre el carrer Girona i l’avinguda de Vidreres, amb un pressupost d’execució de 222.159,64 euros, IVA inclòs. Tal com es recull a la memòria del projecte, els carrers de Sant Bonaventura i Jardins formen part del casc antic, i els seus paviments i infraestructures, que es van construir fa molts anys, necessiten “una renovació total”. També s’exposa que actualment la calçada i les voreres presenten “un elevat grau de desgast i nombrosos defectes”, i destaca que l’obra permetrà l’eliminació de les barreres arquitectòniques perquè es projecten els vials a un sol nivell.

Segons va explicar el regidor d’Urbanisme, Joan Bernat, amb les obres s’eliminaran les barreres arquitectòniques, i es farà el paviment d’un sol nivell, amb la vorera amb panots i la calçada asfaltada. A més, una part del carrer Jardins serà només de vianants. El projecte, que es va aprovar en junta de govern, estarà un mes a exposició pública i el regidor calcula que després de les festes de Nadal podrien començar les obres si tot va seguint els terminis establerts. Amb les obres, que durarien previsiblement sis mesos, no només s’adequarà el paviment, sinó que s’aprofitarà per millorar el clavegueram i els serveis d’aigua, i fer el canvi de lluminària. Les xarxes de sanejament i aigua potable, d’aquesta manera, es renoven i completen, augmentant diàmetres de col·lectors i renovant connexions de servei, connectant-los amb els carrers de l’entorn. També se soterraran les parts de les xarxes de baixa tensió i de telefonia propietat d’Endesa i de Telefónica, respectivament, que sigui possible, i quan no ho sigui es col·locaran grapades en façana.

Post source : http://www.elpuntavui.cat/territori/article/6-urbanisme/1268250-projecte-a-lloret-per-renovar-dos-carrers-del-nucli-antic.html

Related posts