Dimarts 23 Juliol, 2019

Web oficial del Moviment Independent de Lloret
Partit Polític

El MOVIMENT INDEPENDENT DE LLORET està format per un grup de persones que no se senten identificades amb l’actual política municipal, ni amb les diferents formacions existents a Lloret de Mar.

El MILLOR va néixer amb una finalitat ben definida, fer de Lloret un municipi governat des del compromís, la responsabilitat i l’honradesa per assolir una major qualitat de vida per als seus conciutadans.

Ideològicament, el MILLOR es defineix de centre basculant, és a dir, les solucions que volem aplicar poden semblar d’esquerres, de centre o de dretes, però l’única finalitat de la nostra gestió és que sempre en surti guanyant Lloret.

Volem gestionar el nostre municipi amb transparència, independència i pluralitat, sense interessos particulars, sense haver de respondre a lobbys econòmics, colors polítics establerts o grups de pressió social.

Després d’unes legislatures convulses i plenes de presumptes casos de corrupció política, el MILLOR segueix a la primera línia política de Lloret gràcies a la confiança de les lloretenques i lloretencs que, a les darreres eleccions, ens van consolidar com a segona força i única alternativa de govern a la nostra vila.

Lloret de Mar té un futur per endavant. L’hem de fer entre tots i, amb tota la bona voluntat i estima per Lloret, us convidem a participar activament d’aquest futur.

Moviment Independent Lloret