Dilluns 27 Maig, 2019

Web oficial del Moviment Independent de Lloret

Les obres del pàrquing del CAP de Lloret començaran abans d’acabar l’any

Photo Credit To Ajuntament Lloret de Mar

L’Ajuntament de Lloret de Mar preveu tenir asfaltat l’aparcament de Can Xardó (al costat del CAP) abans de Setmana Santa del 2017, segons va explicar el regidor d’Urbanisme, Joan Bernat. Inicialment, l’objectiu era començar les obres passat l’estiu, però ara ja es parla d’abans d’acabar l’any. L’aparcament té unes 140 places gratuïtes, distribuïdes en quatre plataformes, i des de fa temps s’hi reclamen millores perquè és de terra, el relleu és irregular i quan plou s’hi formen bassals i fang i s’embussen les reixes de desguàs.

Al mateix temps, també es pretén corregir deficiències en el nivell d’il·luminació d’alguns punts de l’aparcament. Les actuacions, que es preveu que durin entre deu i dotze setmanes, consistiran en la pavimentació de tota la zona d’aparcament, la millora de la circulació de vehicles invertint en algun cas el sentit de circulació, l’augment del sistema de recollida d’aigües pluvials, millor delimitació de les zones on no es pot aparcar, i que molts conductors utilitzen, millora dels accessos de vianants amb la implantació d’una nova escala i la millora de l’escala actual en direcció al CAP. També es preveu ampliar l’enllumenat en alguns punts. La superfície total de l’àmbit d’actuació és de 6.929,12 m². El projecte té un pressupost d’execució de 272.531,45 euros i cinc empreses s’han presentat a la licitació.

Uns tres mesos

Segons Bernat, es preveu que les obres durin entre deu i dotze setmanes, i es podrien començar abans de festes. L’aparcament de Can Xardó fa anys que està en mal estat, i en l’últim ple Ciutadans va demanar a l’equip de govern que es condicionés mínimament abans que comencés el projecte d’adequació, ja que les pluges del mes d’octubre feien que els vehicles no hi poguessin accedir “en bones condicions”.

El pàrquing està situat entre el CAP del carrer Girona i l’edifici de Can Saragossa. S’hi accedeix pel carrer Puig de Castellet, on hi ha l’accés d’entrada i sortida de vehicles, i també disposa d’una sortida per l’avinguda Vila de Tossa. Estava previst, inicialment, que les obres comencessin passat l’estiu.

L’aparcament de la piscina, per als socis

L’Ajuntament també ha aprovat les bases per al condicionament de l’aparcament de la piscina municipal, que té un pressupost de 44.530 euros sense IVA. El pàrquing –que fins ara no s’utilitzava– es reservarà per als socis de la piscina, amb l’objectiu d’atreure més abonats. La piscina va passar a tenir una gestió pública l’any passat, després que l’empresa que se’n feia càrrec ho va deixar per pèrdues econòmiques.

Post source : http://www.elpuntavui.cat/territori/article/6-urbanisme/1022187-les-obres-del-parquing-del-cap-de-lloret-comencaran-abans-dacabar-lany.html

Related posts