Dilluns 27 Maig, 2019

Web oficial del Moviment Independent de Lloret

Nous usos per a l’antic edifici de la policia de Lloret

Photo Credit To http://www.elpuntavui.cat/

L’edifici de l’antiga caserna de la policia local de Lloret de Mar allotjarà el departament de Comerç i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Lloret, segons va confirmar el regidor responsable de l’àrea, Jordi Orobitg (ERC). Les dependències estan buides des de finals del 2015, quan es va fer el trasllat a la nova seu de policia, a l’entrada del municipi. Des de llavors, l’equip de govern (PDeCAT, ERC i PSC) ha estat valorant la finalitat que es donaria a les antigues dependències, i fins i tot s’havia plantejat la possibilitat que l’ús anés lligat al mercat municipal, que està situat a l’edifici adjacent, tot i que finalment s’ha descartat aquesta opció.

L’Ajuntament va aprovar en junta de govern incoar l’expedient per a la redacció del projecte d’obra d’adequació de l’edifici, que s’adjudicaria en un concurs obert. L’edifici de l’antiga caserna consta de planta baixa i dos pisos. A més, hi ha un àtic de quatre habitatges que actualment és l’única part ocupada de l’edifici, i que es destina als usuaris de Benestar Social. En principi, les obres d’adequació afectaran només la planta baixa i el primer pis.

Alliberar espais

Segons va explicar Jordi Orobitg, l’àrea de Promoció Econòmica s’ubica en diferents espais actualment, amb els serveis tècnics a l’ajuntament, el servei d’ocupació municipal a Can Saragossa i els cursos de formació que es fan en diferents centres cívics del municipi. “Es tracta d’optimitzar espais i alliberar-ne en centres cívics i l’escola d’adults, ja que cada any hem anat incrementant les hores que hi fem”, va dir el regidor.

Pel que fa a les obres que s’han de dur a terme a l’edifici, Orobitg va dir que les dependències són obsoletes, i caldrà millorar no només l’accessibilitat des del carrer sinó a l’interior de l’edifici, ja que caldrà instal·lar-hi ascensor. El regidor de Promoció Econòmica va dir que encara és aviat per saber quan s’obriran les noves dependències.

Post source : http://www.elpuntavui.cat/territori/article/6-urbanisme/1165588-nous-usos-per-a-l-antic-edifici-de-la-policia-de-lloret.html

Related posts