Dijous 20 Juny, 2019

Web oficial del Moviment Independent de Lloret

Millorar l’entorn de la piscina de Lloret costarà 1,5 milions

Photo Credit To Nova Ràdio Lloret

L’Ajuntament de Lloret de Mar confia a començar aquest any les obres de millora de l’entorn de la piscina municipal, inaugurada el 2014. L’equip de govern (CiU, ERC-Avancem i el PSC) urbanitzarà els voltants de l’equipament, adequarà un espai per a 210 vehicles i construirà sis pistes de pàdel i quatre de tennis. La inversió és d’1,5 milions d’euros i el termini d’execució de les obres és d’onze mesos.

La millora de l’entorn de la piscina és una de les principals inversions municipals del 2018. Forma part dels vuit milions d’inversió previstos, segons va exposar el regidor d’Hisenda, Albert Robert (CiU), en el ple de dilluns.

La millora afecta una àrea de 12.962 m², on actualment hi ha l’aparcament de la piscina, el dipòsit de vehicles i de les brigades municipals, i està situada entre el carrer Senyora del Rossell, el passatge Senyora del Rossell, l’avinguda del Rieral i el carrer de l’interior del sector de la piscina. Els treballs començaran per l’enderroc del dipòsit de vehicles.

Pista multiesportiva

La nova zona esportiva exterior –pistes de pàdel i tennis– i l’aparcament se situarien entre la piscina, que és de distància olímpica (50 metres), i el carrer Senyora del Rossell. Una de les quatre pistes de tennis serà una pista multiesportiva i, per exemple, s’hi podrà jugar a futbol sala. Aquesta pista serà a tocar del passatge Senyora del Rossell.

El regidor d’Esports de Lloret, Joan Bernat (ERC-Avancem), valora que l’impuls d’aquest sector, als barris del Rieral, el Molí i Can Sabata, afavorirà els veïns ja que, en principi, les places per deixar el vehicle seran per a residents. Actualment, ja s’hi pot aparcar, però no hi ha cap plaça delimitada. A més, segons Bernat, el municipi tindrà més facilitat per poder ser el marc d’esdeveniments i estades esportives.

2.472 abonats

Durant el ple l’equip de govern va donar a conèixer el nombre d’abonats de la piscina: dilluns en tenia comptabilitzats 2.472. Bernat ha confirmat que quan l’Ajuntament va assumir la gestió de l’equipament (el maig del 2016) només n’hi havia 1.600. El consistori va contractar Ricard Salinas com a director de l’equipament el 3 de maig del 2016. Pendent de tancar l’exercici, la piscina va tenir un dèficit de 140.000 euros, el 2017. El 2014, amb la gestió de Sportise i Clece, el dèficit era més del triple (512.431 euros).

Post source : http://www.elpuntavui.cat/territori/article/13-serveis/1331175-millorar-l-entorn-de-la-piscina-de-lloret-costara-1-5-milions.html

Related posts