Dissabte 25 Maig, 2019

Web oficial del Moviment Independent de Lloret

El Millor no vol fer pagar més als HUT

Photo Credit To Quim Puig

El principal grup de l’oposició de Lloret de Mar, el Millor, s’oposa a la proposta de l’equip de govern de fer pagar més cara la taxa d’escombraries als habitatges d’ús turístic (HUT), segons va manifestar el seu portaveu, Marc Fuertes: “No compartim la proposta que s’agreugi la taxa per als HUT i que la rebaixin per als locals comercials.” “S’hauria de liberalitzar el mercat perquè qualsevol empresa o comerç pugui contractar el seu gestor d’escombraries particular, no el que obliga l’Ajuntament, que és GBI”, hi va afegir Fuertes.

El regidor veu injust que es faci pagar més als HUT, que creu que en tot cas van més en la línia del model de turisme que vol promoure l’Ajuntament. “Ens queixem del «tot inclòs» dels hotels i els habitatges d’ús turístic són una alternativa, perquè gasten en supermercats i altres activitats”, va considerar. Per Fuertes, els HUT han d’estar ben regulats, però no gravar-los més “per treure part del pastís”. El portaveu del Millor considera que quan es pensa en els HUT “molts tenen al cap la imatge d’un supermilionari que té 20 cases”, però que la realitat és que molta gent lloga el pis a l’estiu per necessitat. També va dir que el seu grup ha demanat revisar la concessió de la neteja i recollida d’escombraries a GBI, que assegura que surt molt més cara als lloretencs que la neteja en poblacions de dimensions similars a Lloret.

Post source : http://www.elpuntavui.cat/politica/article/17-politica/1015032-el-millor-no-vol-fer-pagar-mes-als-hut.html

Related posts