Dissabte 25 Maig, 2019

Web oficial del Moviment Independent de Lloret

Lloret vol evitar l’augment de l’IBI l’any vinent

Photo Credit To EPA

L’Ajuntament de Lloret de Mar evitarà en el possible que hi hagi una pujada de l’IBI de cara a l’any vinent, segons va avançar ahir el regidor d’Hisenda, Albert Robert. Lloret figura entre els municipis on es farà l’actualització dels valors cadastrals (que no s’han tocat des del 1989), fet que, segons va fer públic ahir el grup d’ICV-EUiA, significaria un increment de l’IBI del 8% el 2017. Robert, però, va dir que, en previsió d’un increment d’aquestes característiques, l’equip de govern ja està treballant en unes ordenances fiscals en què es rebaixaria el coeficient que aplica el consistori “perquè el ciutadà no noti l’increment del valor cadastral en el rebut”. “Estem negociant i és el que estem buscant”, va admetre ahir el regidor d’Hisenda. Per Albert Robert “és fals” que el rebut s’incrementi un 8% l’any vinent. “La idea és no tocar l’IBI l’any vinent”, va assegurar el regidor.

Segons ICV, la revisió suposaria un increment en la recaptació de l’IBI d’1,5 milions d’euros. “Tenint en compte que properament es debatran les ordenances fiscals per a l’any 2017, proposem que per anul·lar aquesta pujada es modifiqui el coeficient corrector, baixant-lo entre 0,04 i 0,06 punts”, van fer públic ahir des d’ICV. Per Robert, aquesta ja era la idea que tenia l’equip de govern.

Post source : http://www.elpuntavui.cat/territori/article/10-administracions/1010840-lloret-vol-evitar-laugment-de-libi-lany-vinent.html

Related posts