Dilluns 27 Maig, 2019

Web oficial del Moviment Independent de Lloret

Lloret portarà Urbanisme al centre de la vila i s’estalviarà 60.000 euros

Photo Credit To http://www.elpuntavui.cat/

L’Ajuntament de Lloret de Mar canviarà la ubicació de l’àrea d’Urbanisme, que encara és a l’avinguda de les Alegries, per traslladar-la als baixos de l’edifici de l’Antic Sindicat, al carrer Sant Pere, en ple centre de la vila. Amb el canvi, segons va explicar l’alcalde, Jaume Dulsat, es pretén tenir més proximitat amb el ciutadà i també estalviar, ja que es deixarà de pagar lloguer.

L’Ajuntament de Lloret paga cada mes 5.300 euros de lloguer per les oficines d’Urbanisme, segons va explicar l’alcalde. L’equip de govern està fent una anàlisi de totes les àrees del consistori per buscar més eficiència i comoditat per al ciutadà, segons va explicar Dulsat, i en el cas del canvi d’ubicació d’Urbanisme, a més, s’aconsegueix un estalvi anual de més de seixanta mil euros. Dulsat va dir també que ja n’han parlat amb l’oposició, que veu bé la mesura. “Serà una manera també d’acostar l’àrea d’Urbanisme a la gent, allà semblava ben lluny, i també ens ha de permetre ser més transversals entre departaments”, hi va afegir.

El contracte de lloguer amb l’espai actual acaba el febrer de l’any vinent. A les oficines d’Urbanisme i Territori hi treballen actualment 26 persones i el trasllat obligarà a reestructurar els serveis municipals que ja hi ha a l’edifici del sindicat. Urbanisme ocuparà la primera planta de l’edifici i Educació (que era també a la primera planta) compartirà espai al segon pis de l’edifici amb la ràdio municipal, que es manté a la seva ubicació. A la tercera planta hi haurà Promoció Econòmica.

Millor gestió

L’alcalde va dir també que els canvis ja s’han explicat a totes les àrees, i que es va fer un treball previ de parlar amb tots els departaments i demanar un informe a cada cap d’àrea per veure com es pot gestionar millor. En tots aquests canvis, l’equip de govern (CiU i ERC) ha parlat amb l’oposició “perquè en siguin partícips”, va dir.

Post source : http://www.elpuntavui.cat/territori/article/10-administracions/895468-lloret-portara-urbanisme-al-centre-de-la-vila-i-sestalviara-60000-euros.html

Related posts