Dilluns 27 Maig, 2019

Web oficial del Moviment Independent de Lloret

Lloret lluita contra la pobresa infantil

Photo Credit To EPA

Regidors i tècnics de diferents departaments de l’Ajuntament de Lloret de Mar van fer ahir la primera trobada conjunta amb les entitats participants en el projecte #Invulnerables, que s’emmarca en el programa Caixa Proinfància. #Invulnerables és un projecte pilot contra la pobresa impulsat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, la Fundació FC Barcelona, l’Obra Social La Caixa i la Fundació Rosa Oriol.

Lloret de Mar, d’acord amb uns indicadors de renda, demografia, protecció social o desocupació, va ser escollit com un dels vuit municipis per dur a terme aquesta prova pilot. Segons va explicar ahir el regidor responsable de l’àrea de Serveis a les Persones, Antonio Lorente, la trobada va servir per començar a establir les bases del projecte. L’objectiu és desenvolupar un paquet de mesures com ara prestacions de serveis, mesures educatives, terapèutiques i de lleure adreçades especialment als infants i a les seves famílies, que permetin el desenvolupament de les seves competències i capacitats per possibilitar la sortida de la situació en què es troben i prevenir la repetició de situacions generadores de risc. En la trobada hi van participar Sor Lucía Caram, de la Fundació Rosa Oriol, promotora del projecte #Invulnerables, i la directora del programa Caixa Proinfància, Montserrat Buisan.

Post source : http://www.elpuntavui.cat/societat/article/5-societat/1020113-lloret-lluita-contra-la-pobresa-infantil.html

Related posts