Dissabte 25 Maig, 2019

Web oficial del Moviment Independent de Lloret

L’equip de govern i el Millor s’enfronten per l’estat i el futur de la piscina de Lloret

Photo Credit To Quim Puig

L’equip de govern de Lloret (CDC, ERC-Avancem i el PSC) i el principal grup de l’oposició, el Millor, van discutir ahir en el ple sobre l’estat i la viabilitat de la piscina municipal. El ple va aprovar una modificació de crèdit d’1.071.077,97 euros, que n’inclou 431.868 per assumir el material de la piscina que havia comprat l’antic gestor (bicicletes per a aeròbic i complements per als banys, entre d’altres).

El regidor d’Hisenda, Albert Robert, i l’alcalde, Jaume Dulsat (CDC), van rebatre els arguments del portaveu del Millor, Marc Fuertes, que va criticar que els 431.868 euros cobriran el dèficit de l’anterior gestor (la unió temporal entre Sportise i Clece). Fuertes va criticar la brutícia de la piscina i va dir que l’Ajuntament hi perdrà mig milió aquest any. El to de Fuertes va ser el més agre del mandat.

La piscina, deu milions

Robert va afirmar que els diners de la piscina no serviran per cobrir “ni un euro de dèficit”. El batlle va recordar que la piscina, inaugurada el 2014, va costar deu milions d’euros i va avançar que, amb la gestió municipal, “no perdrem mig milió a l’any”.

La modificació va ser aprovada amb dotze vots a favor (els onze de l’equip de govern: sis de CDC, tres del PSC i dos d’ERC-Avancem), sis en contra (quatre del Millor i dos de Ciutadans) i tres abstencions (dos d’ICV-EUiA i un de l’edil no adscrit). La modificació incorpora els sous dels tres regidors del PSC, ara en l’equip de govern.

El ple també va donar suport al col·lectiu de treballadores de la neteja (cambreres de pis) de Lloret.

 Dures crítiques de Fuertes a Pacios

Marc Fuertes (Millor) va criticar Xavi Rodríguez Pacios (ICV-EUiA), de qui va dir, entre altres coses, que és un “gandul” i que “fa dotze o tretze anys que no treballa”. L’inici de l’explicació del Millor va sorgir de la moció sobre les netejadores d’hotels, en què el grup independent no va voler intervenir –Miguel Gracia (ICV-EUiA) havia criticat el Millor–. En un punt posterior, Fuertes va criticar Pacios: “Vostè és un covard.”

Post source : http://www.elpuntavui.cat/politica/article/17-politica/984802-lequip-de-govern-i-el-millor-senfronten-per-lestat-i-el-futur-de-la-piscina-de-lloret.html

Related posts