Dijous 20 Juny, 2019

Web oficial del Moviment Independent de Lloret

L’ajuntament vol privatitzar el mercat municipal

Photo Credit To Ajuntament Lloret de Mar

Finalment l’ajuntament de Lloret de Mar, des de fa anys a través del regidor Jordi Orobitg i ara del regidor Cristian Fernández, ha deixat clara l’estratègia que ha practicat per promocionar-privatitzar el mercat municipal de Lloret.

Durant anys ha impedit la lliure concurrència d’explotació de parades per part de famílies lloretenques en el mercat municipal. L’ajuntament d’aquesta manera ha provocat la mort lenta del mercat amb la intenció de fer plegar als pocs paradistes que hi havien i poder executar ara una privatització encoberta per una suposada oferta de remodelació d’un inversor amb 2,5 milions d’euros.

El regidor actual, Cristian Fernández, ha dit que s’ha reunit amb els paradistes per explicar-los la proposta i ells ho han vist positiu, a mes, diu que per l’ajuntament és important que els paradistes estiguin informats.

El MILLOR ha parlat amb els paradistes i ens han dit que no saben qui es l’inversor, no saben de quin projecte es tracte, que el mercat perd paradistes cada any perquè l’Ajuntament no dona noves concessions tot i que hi ha gent jove de Lloret interessada en gestionar parades. A mes, la majoria de paradistes que han plegat ho han fet per la desídia de l’Ajuntament. Troben la proposta positiva perquè no tenen cap altre sortida que acceptar el que dicti l’Ajuntament que no dona cap altre mes opció que acceptar o be desaparèixer per inacció.

Tot plegat ho considerem molt greu, des de fa anys s’està primant l’interès privat pel damunt del general dels ciutadans i famílies de Lloret. Des del 2014 que va expirar la concessió dels paradistes del mercat no s’ha fet cap nova licitació, en principi perquè no es definia quin seria el futur de l’equipament municipal, en realitat el que s’ha estat fent es un boicot sistemàtic a les possibles noves concessions amb l’objectiu d’arribar a aquesta proposta de privatització d’esquenes als paradistes i de l’interès general dels lloretencs.

Post source : MILLOR

Related posts