Dilluns 27 Maig, 2019

Web oficial del Moviment Independent de Lloret

Inversió de 12 milions en un centre comercial a Lloret

Photo Credit To Ajuntament Lloret de Mar

El grup Bon Preu invertirà 12 milions d’euros en la construcció del nou hipermercat Esclat al municipi, que es preveu que generi un centenar de llocs de treball. Les obres van començar la setmana passada i és previst que durin un any i mig, de manera que acabarien al final del 2018.

El nou centre estarà situat a l’avinguda de les Alegries, just a l’entrada del municipi per la carretera de Vidreres C-63, i formarà part d’un centre comercial amb un total de 19.281 m² repartits en dues plantes. A la planta baixa hi haurà el nou Esclat, amb una superfície comercial de 5.000 m² i 500 m² de magatzems i oficines. A més, disposarà de 1.100 places d’aparcament, de les quals 650 seran cobertes. Pel que fa als metres comercials restants, els ocuparan altres operadors de diferents sectors.

A banda de la construcció d’aquesta zona comercial, també s’acabarà d’executar el conveni urbanístic del pla parcial de Sant Quirze, que incloïa obres ja executades, com la construcció de la rotonda de l’avinguda de les Alegries, la rotonda del cementiri municipal, la urbanització amb vials per a cotxes i vianants de davant de l’oficina de turisme central i la urbanització, també amb vials per a cotxes i vianants, dels accessos a la urbanització de Puigventós, i que s’acabarà ara amb la urbanització de l’entorn de Puigventós, conegut també com el barri de la Càndida. També s’adequarà l’espai destinat a futur equipament escolar i un parc infantil, així com l’accés al Turó d’en Buc amb una passarel·la. El regidor d’Urbanisme, Joan Bernat, va valorar la millora que representaran les obres a l’entrada del municipi, que es veurà “dignificada” amb la urbanització de la zona.

Post source : http://www.elpuntavui.cat/economia/article/18-economia/1163170-inversio-de-12-milions-en-un-centre-comercial-a-lloret.html

Related posts