Dissabte 25 Maig, 2019

Web oficial del Moviment Independent de Lloret

La Generalitat atorga 400.000 euros a Lloret per al foment turístic

Photo Credit To http://www.zoomnews.es/

La Generalitat de Catalunya ha atorgat a l’ Ajuntament de Lloret de Mar una subvenció de 400.000 euros del Pla de Foment del Turisme, d’un total de 800.000 euros en inversions previstes entre el 2016 i el 2018. Així ho va confirmar ahir l’alcalde, Jaume Dulsat (CiU), qui va recordar que “fa dos anys vàrem rebre una subvenció semblant” d’un altre Pla de Foment del Turisme que es va invertir en la reforma del passeig interior de Jacint Verdaguer i la rambla de Romà Barnés, “una via interior que s’ha pacificat i embellit”.

Així, segons va precisar el batlle lloretenc, aquesta quantitat ha estat atorgada com a “impuls a la reconversió turística” de Lloret de Mar en relació a un “projecte ambiciós per posar en valor” espais com el centre històric i les platges. “El projecte incideix en la millora en àmbits tan diversos com l’accessibilitat, el paisatge urbà, nous equipaments culturals vinculats al Moll, els equipaments de platges, aplicacions per a noves tecnologies i accions en els àmbits culturals i d’esdeveniments”, va afegir el regidor del Pla Operatiu, Jordi Orobitg.

Accions previstes

Així, segons el consistori, en l’àmbit de l’accessibilitat, algunes de les accions previstes són: la instal·lació d’un dispositiu d’ajuda en el bany per a persones amb discapacitat visual; l’adquisició d’una nova infraestructura accessible; la creació d’un parc infantil inclusiu i la compra d’audioguies per als elements del patrimoni cultural. Es faran inversions per millorar les instal·lacions vinculades a les marques de turisme esportiu i familiar, com per exemple l’adquisició de nous mòduls de miniclub i l’adquisició d’equipaments per a la zona esportiva de platges. També es compraran nous mòduls de salvament i socorrisme, s’instal·laran nous tòtems d’orientació per a infants i gent gran, un parc infantil i zona de pícnic a la platja de Fenals, a més de nous elements de salut.

Les inversions en infraestructures tecnològiques orientades a l’assoliment d’un model de destinació turística intel·ligent s’invertiran en la transformació del web municipal, en l’aplicació Lloret Smart i en l’adaptació del web de Turisme, entre altres.

Una partida també anirà destinada a projectes innovadors com el “Lloret in light” -esdeveniment en què la llum i els espais de Lloret esdevenen els protagonistes de la mà de l’artista britànic Tom Carr- i a la millora de projectes en curs, com poden ser l’abalisament del litoral lloretenc amb les Vies Braves o la reconstrucció d’una casa ibera a Puig de Castellet.

Post source : http://www.diaridegirona.cat/selva/2016/10/12/generalitat-atorga-400000--lloret/808861.html

Related posts