Dissabte 25 Maig, 2019

Web oficial del Moviment Independent de Lloret

El MILLOR participa en la jornada Repensa Lloret

Photo Credit To MILLOR

Les impressions que ens deixa aquesta jornada son d’optimisme moderat, per una banda es bo obrir la llauna que representa parlar obertament del turisme i el model de ciutat a Lloret, un tema tabú on es troben mes recels que voluntat, ni que sigui només pel sol fet de parlar-ne.

D’altra banda, escoltar especialistes en diferents disciplines explicant teories futuribles sobre cap a on hem d’anar en matèria de turisme es molt interessant però poc productiu, tot sigui per prendre notes o idees i valorar la possibilitat de posar-les en pràctica.

Ara be, es molt maco dir que el futur de Lloret es decideix entre tots però poc efectiu quan hi ha col·lectius que no estan disposats a parlar-ne i buscar solucions beneficioses per a tothom.

Perquè, el primer problema que tenim no es de concepte, sinó d’actitud, mentre existeixi un corporativisme en els de sempre o un individualisme interessat, no podrem parlar exactament del model cap a on volem tirar, perquè aquesta es una feina de tots i de tothom.

Parlant clar, l’actitud de no voler fer o deixar fer per por a que “em fotin” ens condemna a no evolucionar.

Veritablement ens sorprèn una jornada d’aquestes característiques, sembla el principi d’un sondeig entre la ciutadania per saber que fer o cap a on tirar, possiblement una cortina que tapa la indefinició o la falta de decisió per part de l’equip de govern?.

Menys teoria i més pràctica, es el que molts ciutadans deuen pensar, tot i que poder parlar obertament ja es un èxit, per cert, aquesta jornada no hagués tingut mes participació si s’hagués realitzat durant el cap de setmana?

Son preguntes que sense gaire esforç tenen resposta, ja veieu, sempre estem a temps de teoritzar, per cert, l’únic ponent que va dir les coses pel seu nom va ser Daniel Tarragó, ho va clavar.

Post source : MILLOR

Related posts