Dissabte 25 Maig, 2019

Web oficial del Moviment Independent de Lloret

Condicions per a un possible pacte post electoral

El Moviment Independent Lloret vol donar a conèixer les seves condicions en aquest document relatiu als possibles pactes post electorals, en què, com ja vàrem dir públicament i per radio tres dies abans de les eleccions, descarta qualsevol acord amb ERC i ICV-EUiA establint les condicions mínimes per poder negociar possibles pactes amb la resta.

En un exercici de transparència que considerem d’obligat compliment cap als ciutadans volem fer públic aquest document per tal que tot l’electoral sàpiga quin és el posicionament del MILLOR.

Aquests son els tretze punts programàtics per arribar a possibles pactes amb els grups polítics resultants de les darreres eleccions municipals.

Per tant, amb aquest document volem fer públics els requisits que creiem imprescindibles per poder començar qualsevol negociació.

Aquests requisits previs són els següents:

1.- Recuperar la gestió de la concessió de neteja viària, recollida d’escombraries, l’abocador i el CTRM, per estalviar mes de dos milions d’euros en el servei.

2.- Fer públics tots els convenis, contractes i concessions al web municipal prioritzant els concursos públics davant els procediments negociats i ampliant els temps de licitació de l’Ajuntament.

3.- Realitzar una auditoria externa dels comptes públics, convenis, concessions i del personal contractat.

4.- Rebaixar el sou, un 50%, dels regidors electes, siguin de govern o oposició així com del Secretari i Interventor.

5.- Publicació dels pressupostos municipals detallats així com la seva execució, els sous i dietes dels regidors, alts càrrecs i de confiança en el web municipal.

6.- Forçar l’obertura dels CAP i així l’obertura de farmàcies les 24 hores els 365 dies de l’any.

7.- Duplicar el pressupost actual de Turisme. (després de recuperar la gestió d’escombraries i neteja)

8.- Aplicar un pla d’emergència social per a les persones mes necessitades.

9.- Prioritzar als industrials del municipi per a la realització de treballs encarregats per l’Ajuntament siguin del partit que siguin.

10.- Aplicar un pla de xoc destinant els recursos necessaris per eradicar la prostitució i la venda de droga descarada en els carrers de Lloret.

11.- Creació d’activitats durant els dotze mesos de l’any.

12.- Avaluar el resultat econòmic de la piscina a finals de 2015, en cas de continuar tenint pèrdues similars a les actuals es tancaria el servei reconvertint la instal·lació en un altra activitat.

13.- Respectar la decisió dels ciutadans expressada democràticament a les urnes envers els candidats de les llistes.

Si aquestes primeres condicions es donen, podríem començar les converses de cara a un possible pacte, en base a aquestes i altres qüestions programàtiques.

Moviment Independent Lloret.

Imatge : http://accioniberoamericana.org

Related posts