Dissabte 25 Maig, 2019

Web oficial del Moviment Independent de Lloret

Carta de presentaciò a tots els simpatitzants i amics

Photo Credit To Marc Fuertes

Amics i coneguts,

Els butlletins que publica la nostra formació son el mitjà pel qual fem arribar de forma directa als ciutadans el nostre posicionament respecte als temes més importants del nostre municipi. Tot i que fem servir els canals convencionals com la premsa escrita i la ràdio, considerem de vital importància arribar de forma directe i sense filtres a l’opinió pública.

Ara, amb les noves tecnologies, som presents a les xarxes socials de forma constant.

Comença una nova legislatura que pretén trencar amb una època convulsa i plena de presumptes delictes de corrupció política, es per això que nosaltres també posem el comptador a zero i us oferim un contacte diari i directe a través d’aquest web i del Facebook del partit.

El MOVIMENT INDEPENDENT DE LLORET està format per un grup de persones que no se senten identificades amb l’actual política municipal, ni amb les diferents formacions existents a Lloret de Mar.

El MILLOR va néixer amb una finalitat ben definida, fer de Lloret un municipi governat des del compromís, la responsabilitat i l’honradesa per assolir una major qualitat de vida per als seus conciutadans.

Ideològicament, el MILLOR es defineix de centre basculant, és a dir, les solucions que volem aplicar poden semblar d’esquerres, de centre o de dretes, però l’única finalitat de la nostra gestió és que sempre en surti guanyant Lloret.

Volem gestionar el nostre municipi amb transparència, independència i pluralitat, sense interessos particulars, sense haver de respondre a lobbys econòmics, colors polítics establerts o grups de pressió social.

Després d’unes legislatures convulses i plenes de presumptes casos de corrupció política, el MILLOR segueix a la primera línia política de Lloret gràcies a la confiança de les lloretenques i lloretencs que, a les darreres eleccions, ens van consolidar com a segona força i única alternativa de govern a la nostra vila.

Lloret de Mar té un futur per endavant. L’hem de fer entre tots i, amb tota la bona voluntat i estima per Lloret, us convidem a participar activament d’aquest futur.

Moviment Independent Lloret

Post source : MILLOR

Related posts